V torek, 24. marca 2015, vabljeni na Kranjsko športno-družabno popoldne, ki bo na Glavnem trgu v Kranju. Z nami bodo najboljši kranjski športniki in športni delavci minulega leta, s katerimi se boste lahko tudi fotografirali in jim čestitali za uspehe. Že od 15. ure dalje pripravljamo pester in zanimiv športno-družabni program. Dogodek bo povezoval Denis Avdić.

 

ŠPORTNO-DRUŽABNE IGRE
15.00–17.00

Pripravljamo različne športno-družabne igre, predvsem pa se bomo pomerili v prstometu, hitropoteznem šahu ter z Društvom paraplegikov Gorenjske v košarki na invalidskih vozičkih.


PREDLAGAJTE IN SODELUJTE
Vabimo vas k sodelovanju v športnih in družabnih igrah. Predlagajte svojo igro, pripeljete prijatelje in znance ali pa se pridružite našim igram. Lahko igrate badminton in vse drugo kar vam je všeč.
Več informacij dobite pri sodelavcu Marku Trebcu na el. naslovu marko.trebec@kranj.si ali na telefonski številki 04 23 73 181.

 

PROGRAM ZA OTROKE
15.00–17.30

Otroke bosta zabavali tudi kranjski maskoti škratek Kranček in čebelica Banči, s katerima se bodo otroci lahko fotografirali in igrali družabne igre. Prav tako se bodo otroci lahko fotografirali s Petrom Prevcem, Vesno Fabjan, Robertom Kranjcem in ostalimi našimi odličnimi športniki, ki se nam bodo pridružili na dogodku.


17.00–17.30 KONCERT ROMANE KRAJNČAN
Kdor hoče peti otrokom, mora imeti glas, ki gre čez do-re-mi in nazaj do mi-re-do. A sam glas še ni dovolj. Mora imeti tudi veliko in lepo srce, v katerega gredo vsi otroci od Anžeta do Žiga pa od Žive do Anke. Tak glas in srce, bi rekel, ima Romana Krajnčan. Zato poje otrokom prave njihove pesmi. Tako jo je opisal Tone Pavček.


DOBRODELNOST
Društvo paraplegikov Gorenjske bo zbiralo prostovoljne prispevke za športni invalidski voziček.
Prikazali bodo igranje košarke na invalidskih vozičkih in pokazali vožnjo z za njihove potrebe prilagojenimi kolesi. Če se boste želeli brezplačno fotografirati z našimi najboljšimi kranjskimi športniki in drugimi, bodo poskrbeli tudi za to in fotografijo s podpisom boste prejeli takoj.

 

 

PODELITEV ŠPORTNIH NAGRAD IN PRIZNANJ KRANJSKIM ŠPORTNIKOM ZA LETO 2014
17.30

Priznanje za življenjsko delo – nagrajenca bomo prvič imenovali na prireditvi.

 

KONCERT SKUPINE KINGSTON
19.30

Ko so leta 1994 začenjali kot skupina Kingston, si niti v sanjah niso mislili, da bo njihova kariera tako dolga in tudi tako uspešna. V tem času se je zvrstilo ogromno izvajalcev, ki so prišli in odšli, oni še vztrajajo v svojem filmu. Z njimi se bomo na Glavnem trgu zabavali od 19.30 dalje.

 

Pridite v stari Kranj na športno-družabno popoldne ali pa le na kavico, sprehod in uživati ob dobri glasbi. Vabljeni tudi na ugodne nakupe, ki bodo na dan dogodka.
Naj vas spomnimo, da se bliža tudi materinski dan.