Novice

20. november, 2015
ŽUPAN MESTNE OBČINE KRANJ NA OBISKU V PREVZEMNEM CENTRU MIMOVRSTE

Kranj postaja gospodarsko regijsko središče in v svoje okolje privablja številna podjetja, ki selijo svoje poslovne prostore ali proizvodnjo na območje mestne občine Kranj. Eno izmed teh je tudi podjetje Mimovrste :), ki je 16. novembra 2015 odprlo prevzemno mesto v Kranju. Gorenjci bodo lahko odslej vse naročene izdelke preko sistema spletne trgovine mimovrste :) prevzeli v Kranju v poslovnem centru IBI.

Spletna trgovina mimovrste=) je nastala leta 2002 kot uresničitev ideje, da bi kupcem omogočili prijazen, kakovosten, udoben in ugoden spletni nakup, kar je njihovo poslanstvo še danes.

Začeli so kot majhna ekipa v za računalništvo specializirani trgovini in skladišču na Jesenicah. Neprespane noči programiranja in oblikovanja, logističnih, prodajnih in marketinških rešitev ter neutrudno sledenje konceptu prijaznosti so jih pripeljale na sam vrh. Danes se lahko pohvalijo, da so največja in najbolj nasmejana slovenska spletna trgovina, ki spletnim kupcem omogoča široko ponudbo več kot 80.000 artiklov v kar 16 različnih oddelkih.

So dobitniki bronaste gazele 2008, finalisti izbora za najboljšega delodajalca Zlata nit ter nosilci certifikata družini prijazno podjetje. Pohvalijo se lahko tudi z dvema naslovoma spletni trgovec leta in številnimi drugimi priznanji. Decembra 2012 je lastnik podjetja postal eden največjih spletnih trgovcev v Srednji in Vzhodni Evropi - Netretail Holdinga (NRH).

Župan Mestne občine Kranj Boštjan Trilar je ekipi zaželel dobrodošlico v Kranju ter dejal, da bomo še naprej nudili vso podporo gospodarstvu tudi preko v letošnjem letu ustanovljene Pisarne za podjetja.

Direktorica podjetja Lea Benedejčič je županu predstavila način delovanja spletne prodaje ter ključno vlogo prevzemnega centra v Kranju.