Novice

9. marec, 2016
Pogrešani osebi se lahko zadržujeta tudi na območju MO Kranj

Kranj, Nova Gorica, 9. marec 2016 - Mladoletno Polono Kržišnik iz kraja Idršek pri Idriji so opazili najprej na območju Škofje Loke, kasneje pa še na območju Radovljice. Policija preverja tudi informacije z drugih območij Slovenije. Obstaja velika verjetnost, da je 16-letnica v družbi z drugo, mlajšo osebo iz širše okolice Škofje Loke, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. Polona je visoka 170 centimetrov, ima modre oči in svetlorjave lase čez ramena. Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, prosijo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.


Od 7. marca 2016 je pogrešan tudi 18-letni Anže Križnar iz Delnic v občini Gorenja vas - Poljane. Visok je približno 170 centimetrov, ima suho postavo in kratke svetlorjave lase. Anže uporablja zelen osebni avtomobil Kia pride z registrsko oznaka KR 14-47M.
Po nekaterih podatkih so ga 7. marca zgodaj zjutraj opazili na avtobusni postaji v Škofji Loki, pozneje isti dan pa so ga v družbi še ene pogrešane osebe, in sicer 16-letne Polone Kržišnik z območja Idrije, videli v Radovljici v eni od živilskih prodajaln in banki. Glede na razpoložljive podatke ni znakov, da bi bila pogrešana oseba žrtev kaznivega dejanja.