Novice

17. julij, 2015
Anketa o najemu stanovanj

V času priprave Nacionalnega stanovanjskega programa, ki naj bi poskušal spremeniti vlogo najemništva stanovanj v Sloveniji, smo se – zaradi pomanjkanja podatkov na tem področju – odločili pripraviti spletno anketo na temo najema stanovanj, sporočajo iz Mladinskega sveta Slovenije.


Vse, ki ste v zadnjih 10 letih kadarkoli najemali stanovanje (hišo,sobo; šteje vse, razen bivanja v študentskem domu), vljudno prosijo, da naklonite 8-9 minut vašega dragocenega časa ter odgovorite na anketna vprašanja (če tega doslej še niste storili) in tako pomagate pridobiti dragocene podatke o razmerah, v katerih živimo (ali pa smo živeli) najemniki! Pravni status vašega najema pri tem ni pomemben; v anketi lahko sodelujete ne glede na to, če ste imeli podpisano pogodbo ali ne, če ste prijavili bivališče ali ne itd. Anketa je anonimna; svoj e-naslov lahko oddate, če se boste sami tako odločili. Do ankete lahko dostopate preko te povezave: http://goo.gl/forms/FnpsKvde4v.


Mladinski svet Slovenije predlaga varianto besedila za objavo (post) na vaši strani na Facebooku ali Twitterju:

Vsi, ki ste v zadnjih 10 letih kadarkoli najemali stanovanje, vabljeni k sodelovanju pri anketi o položaju najemnikov! http://goo.gl/JGTnLO