Novice

18. marec, 2015
Kranjsko športno-družabno popoldne s kranjskimi športniki in zabavo za vse generacije

V torek, 24. marca 2015, vabljeni na Kranjsko športno-družabno popoldne, ki bo na Glavnem trgu v Kranju. Z nami bodo najboljši kranjski športniki in športni delavci minulega leta, s katerimi se bodo obiskovalci lahko fotografirali in jim čestitali za uspehe.
Na slavnostni podelitvi priznanj in nagrad bo poleg športnih priznanj, malih in velikih plaket podeljena tudi športna nagrada za življenjsko delo. Prejemnika le-te bomo razkrili na prireditvi. Sicer pa bodo z nami športniki, kot so Peter Prevc, Robert Kranjec, Vesna Fabjan, Blaž Kavčič in številni drugi, ki so minulo leto zaznamovali z vrhunskimi športnimi dosežki.


Že od 15. ure dalje pripravljamo pester in zanimiv športno-družabni program, od prstometa, hitropoteznega šaha do Romane Krajnčan in Kingstonov. Najmlajše bosta razveseljevali maskoti škrat Kranček in čebelica Banči. Na stojnicah se bodo predstavila športna društva in klubi, Društvu paraplegikov Gorenjske pa bomo pomagali pri zbiranju sredstev za športni invalidski voziček. Dogodek bo povezoval Denis Avdić.


Ker se bliža materinski dan, vas bodo na dan dogodka trgovci in gostinci v starem Kranju razvajali s številnimi ugodnostmi.


Več o dogodku tukaj!