Novice

10. junij, 2016
Navdihovalnica z Natašo Briški

Navdihovalnica z Natašo Briški

Kdaj? Sreda 15.6.2016 od 18h do 19.30h
 
Kje? Hiša na koncu tunela, Prešernova ul. 12a, Kranj

Mag. Nataša Briški, urednica in vodja projekta Meta Znanost, novinarka, so-ustanoviteljica in urednica spletne postaje Metina lista, kjer pišejo tisti, ki imajo kaj povedati. V okviru projekta Meta Dekleta pomaga spodbujati aktivno državljanstvo ter enakost in enakopravnost spolov, na spletni strani Meta Znanost pa si z ekipo prizadeva za boljše razumevanje znanosti. V prejšnjem življenju voditeljica Športne scene, dopisnica 24ur iz Washingtona in poročevalka za slovensko edicijo BBC World Report. Na Twitterju jo najdete pod @DC43. Ne mara (g)rozin.

Z Navdihovalnicami želimo širši javnosti pokazati pomembnost delovanja in vključevanja v nevladne organizacije, ker so le-te ključne za dober razvoj celotne družbe. Poleg tega vključevanje v NVO-je posameznicam in posameznikom prinaša pomembne kompetence, ki se jih drugje nimajo priložnosti naučiti. Delovanje v društvih jim torej ponuja varno okolje, kjer se lahko učijo projektnega dela, komunikacije, organizacije, sodelovanja ipd.

Vabljeni na klepet in po navdih v Hišo na koncu tunela v sredo, 15. junija 2016, ob 18.00. Navdihovalnico organiziramo: regijsko stičišče za NVO Grozd in Hiša na koncu tunela (Zavod Bonvivan)