Novice

6. marec, 2014
Naj postane stari Kranj za dva dni vaše mesto razvajanja.

Mestna občina Kranj je skupaj z občinami Ljubljana, Celje, Koper, Velenje, Jesenice in Naklo pristopila k projektu Razvajaj se v mestu. Skupno sodelovanje in akcija je bila predstavljena tudi na novinarski konferenci v sredo, 4.3.2014 na Gospodarski zbornici Slovenije.
Namen projekta je promocija mestnih središč s posebno ponudbo malih podjetnikov ob dnevu žena 7. in 8. marca.


Ob tej priložnosti so lokalni podjetniki v starem Kranju v sodelovanju z organizatorji dogodkov, Mestno občino Kranj in Zavodom za turizem Kranj pripravili posebno ponudbo ob dnevu žena. V projektu sodeluje kar 41 ponudnikov.

Mi pa vam predlagamo naslednjo zgodbo, ki si jo lahko uresničite!

 

Kako bi danes lahko naredili nekaj zase? Po službi paše kratek sprehod po svežem zraku, ustavite se po nakupih v starem Kranju!


Najprej si lahko privoščite nakup nove obutve. Ker, saj veste, čevljev ni nikoli preveč. Ker vsi komaj čakamo pomlad, si sivino poživimo z nakupom novega kosa oblačil v čim bolj živahni barvi, ki ga dopolnite z novim nakitom ali modnim dodatkom.
Lahko si kupite nov pisan dežnik. Ja, muhasti april je še pred nami. Tudi brez knjige, ki vam bo ob skodelici čaja polepšala večere ne gre. Ob dnevu žena si seveda v cvetličarni starem Kranju privoščite še šopek cvetja.


Ker ste si ta popoldan vzeli zase, imate še vedno dovolj časa, da skočite na kozmetično nego in k frizerju.

 

Na koncu nakupov si privoščite še poseben cocktail, greste na kosilo in uživate v slastnih torticah.

 

Tako, in čudovit dan v romantičnem starem Kranju je za vami.

 

Naj postane stari Kranj za dva dni vaše mesto razvajanja.