Novice

19. junij, 2014
POLETJE V MESTU

 POLETJE V MESTU
Vabimo vas, na ugodne poletne nakupe v stari Kranj od 21. do 29. junija.
Mestna občina Kranj je v sodelovanju z malimi podjetniki starega Kranja in Zavodom za turizem Kranj pripravila promocijsko akcijo »Poletje v mestu«. Gre za promocijo posebne ponudbe starega Kranja, v kateri sodeluje 32 malih podjetnikov. Izkoristite lahko številne popuste oz. dodatno ponudbo ob nakupu oblačil in obutve, otroških oblačil in igrač, spodnjega perila, nakita, torbic, darilnega programa, storitvah fotografiranja ter gostinskih storitev.
Vabljeni tudi na množico prireditev, ki se bodo v tem obdobju odvijale v mestu, naj omenimo največje: poulični festival Ana Desetnica, Muzejska poletna noč, festival ljubiteljske kulture Pozdrav Poletju, oživela bo Tomšičeva ulica, organiziran bo likovno glasbeni festival Pleska, zvrstili se bodo različni jazz večeri in drugi koncerti. Ljubitelji kulinarike vabljeni na vinske večere ter Kranjsko kuhno na Glavnem trgu.
Ponudbo si lahko ogledate na posebni tiskovini, ki jo boste prejeli na dom ali ter na spletnih straneh Zavoda za turizem Kranj in Mestne občine Kranj.
Vabljeni na ugodne poletne nakupe v stari Kranj!

Povezava letak s ponudniki