Novice

3. november, 2015
ŽUPAN SPREJEL KRANJSKE AMBASADORJE PROMOCIJE

Župan Mestne občine Kranj Boštjan Trilar je danes, v torek, 3. novembra 2015, ob 13. uri v Palači Mestne občine Kranj sprejel člane ekipe Škorci, ki so na nedavnem turnirju v košarki 3 : 3 v Abu Dabiju osvojili drugo mesto, Alenko Lisjak, vodjo poslovalnice bencinskega servisa Petrol - Labore, ki je na nedavni prireditvi Moja dežela lepa in gostoljubna prejel naziv najlepšega bencinskega servisa v Sloveniji, ter Miha Zupana, ki je v tekmovalni karieri bodybuilderja osvojil več pomembnih nazivov.
 
Župan Boštjan Trilar se tako želi zahvaliti vsem posameznikom, ki pomembno prispevajo k promociji Kranja tako na državni kot svetovni ravni.

Le peščica posameznikov premore voljo, vztrajnost, disciplino in ne nazadnje tudi genetski material, da se lahko v napornem bodybuildingu kosa z najboljšimi. Mednje spada tudi Kranjčan Miha Zupan, ki tudi se tudi z mednarodnih tekmovanj domov vrača z odličji.

V Kranju se lahko poleg naziva najlepše in najbolj gostoljubno večje mesto v Sloveniji po izboru obiskovalcev pohvalimo tudi z najlepše urejenim bencinskim servisom v Sloveniji. Priznanje na prireditvi Moja dežela - lepa in gostoljubna je romalo v roke kolektivu bencinskega servisa Petrol na Laborah. Bencinski servis Labore ob stari cesti za Ljubljano je bil že dvakrat nagrajen za najlepšo novoletno okrasitev. Znan je po prijaznem kolektivu in sodelavci so očitno vsi po malem ljubiteljski vrtnarji. Izstopajo namreč vedno nove kombinacije grmovnic in urejene gredice.

17. in 18. oktobra 2015 je Abu Dabiju potekal finale World Toura 2015 v košarki 3x3, ki se ga je udeležila tudi ekipa Prošport Škorci iz Kranja. V sestavi Jaka Hladnik, Jure Eržen, Boris Jeršin in Mensud Julević so osvojili drugo mesto. V finale so se Prošport Škorci, ki so na turnirju predstavljali Kranj, uvrstili po zmagi nad ekipo New York Harlem. Za 21 : 19 je trojko za zmago z osmih metrov zadel Jure Eržen. Eržen in Julević sta dva od 12 igralcev, ki so vsa štiri leta navzoči na World Touru.

Tako ekipa Škorci kot tudi Miha Zupan in Alenka Lisjak so prepoznali dobre namene župana Mestne občine Kranj po sodelovanju in podpiranju v lokalnem in mednarodnem okolju. Ekipa Škorci si poleg organizacije turnirja s pobratenimi mesti želi uvrstiti tudi na olimpijske igre 2020. V bencinskem servisu na Laborah si bodo prizdevali, da bodo še naprej strankam ponujali prijazno in najlepše okolje pri nakupovanju in opravljanju drugih storitev na bencinskem servisu. Miha Zupan je obljubil še naprej vrhunske rezultate in promocijo tako Kranja kot Slovenije v svetu.

 

 

 


 

 

Foto: Služba za stike z javnostjo in protokol Mestne občine Kranj