Novice

6. november, 2015
Stari Kranj v času martina vabi na jesenske dobrote ter vinsko pot v svoje rove

Tudi kranjski gostinci so v teh dneh v duhu martinovanja in pošiljajo nekaj namigov za vaše brbončice z martinovimi dobrotami in jesenskimi jedmi:
-    Cafe galerija Pungert – v njihovo družbo vabljeni na martinovanje s skupino Rockomotiva ter pestro paleto dogodkov tudi v naslednjih dneh.
-    Terasa Bar (Mohorjev klanec) – vabi na mošt, pečen kostanj ter na ostalo slovensko ponudbo od kranjskega piva do domačega čaja.
-    Stari Mayr – na svojem jesensko zimskem meniju v teh dneh ponuja dobro domačo hrano, torej martinovo in kmečko pojedino.
-    Bar Mitnica – razvajali vas bodo s skupino Full gas (pop rock koncert), tekom dneva pa vabijo na degustacijo Vina Hafner, ki ga boste lahko tudi kupili.
-    Gostilna Kot – vabi na okusne in domače martinove jedi (domače krvavice, zelje, repa), ter kuhano vino.
-    Hiša Layer – v prijetnem ambientu vas bodo razvajali s pečenim kostanjem in kuhanim vinom. Zagotovo pa vas čaka še kakšno presenečenje, saj brez tega pri njih ne gre.
-    Sonet restavracija – v prijetnem ambientu se boste lahko razvajali s slastnim martinovim menijem, ki so ga pripravili prav posebej za praznično vzdušje.
-    Klubar – v teh dneh tudi pri njih ne gre brez vina in pečenega kostanja. Za prijetno vzdušje pa bodo poskrbeli s staro rock glasbo.
-    Cafe teater – vaše brbončice bodo razvajali z mladim vinom ter okusnim jabolčnim štrudlom.

Naj vas še enkrat spomnimo še na vinsko pot v rovih pod starim Kranjem, ki letos ponuja kar dva vikenda:
-    petek, 6. in 13. november, od 16.00 do 19.00,
-    sobota, 7. in 14.  november, od 14.00 do 19.00.

Se srečamo v Starem Kranju!