Novice

13. junij, 2014
pixel
V KRANJU ODPIRAMO OBČINSKO BLAGAJNO

V Kranju odpiramo občinsko blagajno

 

Od 16. junija 2014 lahko vse osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Mestni občini Kranj z gotovino in brez provizije plačujejo plačilne naloge v višini do 400 evrov za opravljene storitve, ki jih je izdala Mestna občina Kranj (vključujoč krajevne skupnosti in Medobčinski inšpektorat Kranj), kot tudi vsi njeni javni zavodi.

 

Zaradi vse večje ekonomske krize je Mestna občina Kranj vzpostavila projekt občinske blagajne v sodelovanju z Delavsko hranilnico iz Ljubljane, ki je s strani Mestne občine Kranj pooblaščena za izvajanje storitev občinske blagajne. Možnost plačevanja plačilnih nalogov je zagotovljena na enem mestu, in sicer v prostorih podružnice Delavske hranilnice na Koroški cesti 19 v Kranju. Občinska blagajna deluje v času uradnih ur, to je od ponedeljka do petka med 8.30 in 17.00.
V okviru pogodbe med Mestno občino Kranj in Delavsko hranilnico je dana možnost, da se v sistem občinske blagajne lahko vključijo tudi ostali poslovni subjekti, ki so pripravljeni prevzeti strošek plačila provizije za plačilne naloge, izdane z njihove strani. V tem primeru sklenejo z Delavsko hranilnico ločeno pogodbo.
Mestna občina Kranj vabi vse zainteresirane družbe, podjetja, podjetnike in obrtnike, da pristopijo k sodelovanju. Za vse informacije se lahko obrnete na direktorja podružnice v Kranju, g. Petra Puhovskega, na tel. št. 04 2815-300.