Novice

15. junij, 2016
Novo parkirišče pred starim Kranjem

V torek, 21. junija 2016, ob 18. uri v Kranju na zgornjem platoju parkirišča Stara Sava, ob Gregorčičevi ulici, uradno odpiramo parkirišče Stara Sava ter postajališče za avtodome.

Kranj je od maja 2016 bogatejši za še eno parkirišče, ki je tik pred vstopom v staro mestno jedro in velja za največjo pridobitev parkirnih mest na območju Kranja v zadnjih nekaj letih. Obenem pa gre tudi za enega ključnih ukrepov, s katerim želi Mestna občina Kranj obuditi mesto središče. Z ureditvijo postajališča za avtodome na spodnjem platoju parkirišča, dela se zaključujejo v teh dneh,  dajemo podporo tudi razvoju turizma v Kranju. Obisk starega mestnega jedra bo tako še bolj privlačen za turiste in vsakodnevne obiskovalce.

PROGRAM ODPRTJA
Z nami bodo plesalci kranjskega Jay Dance studia, nastopila bo obetavna mlada pevka Kranjčanka Leja Zupan Debelak. Na spodnjem platoju pa bodo avtodomarji (»kemperisti«) že preizkušali infrastrukturo, ki jo bo nudilo parkirišče. Uradnemu delu odprtja bo sledil tudi prikaz uporabe avtodomarskega postajališča ter druženje na spodnjem platoju parkirišča