Novice

12. december, 2017
V Kranju humanitarna tekma za Varno hišo in socialni sklad NK Triglav

Lanskega decembra je NK Triglav Kranj ob odprtju igrišča z umetno travo organiziral prijateljski obračun med NK Triglav Kranj in Zlato generacijo slovenske reprezentance, za katero so nastopili številni nekdanji nogometaši. Ob tem je klub izpeljal tudi humanitarno akcijo, s katero je zbral več kot tristo kilogramov hrane z daljšim rokom trajanja, licitacija dresov pa je na zimske priprave odpeljala deset mladih nogometašev, še desetim pa kupila nogometno opremo.

 
 
 
Leto kasneje pripravljamo podobno zgodbo. V sredo, 13. decembra 2017, se znova zberemo v Športnem centru Kranj, kjer pripravljamo revialno tekmo med NK Triglav & prijatelji ter All-Stars Gorenjska ter licitacijo dresov številnih uspešnih slovenskih in tujih nogometašev ter klubov. Na eni strani trenerji in sodelavci NK Triglav Kranj, okrepljeni s prijatelji z različnih področij, na drugi pa predsedniki, trenerji in predstavniki ostalih gorenjskih nogometnih klubov, med polčasom revialnega obračuna pa nam bodo svoje veščine predstavili igralci mladinske akademije NK Triglav Kranj.
 
 
 
Vstop na tekmo bo brezplačen, želimo pa, da v vrednosti vstopnice prinesete hrano z daljšim rokom trajanja, ki jo bomo predali Varni hiši Gorenjske in Materinskem domu Gorenjske. Za tem pa bo v klubskih prostorih potekala licitacija dresov in športne opreme, ki so nam jo z veseljem in dobrimi željami odstopili slovenski in tuji nogometaši ter klubi. Na voljo bodo dresi Emmanuela Adebayorja (Istanbul), Miha Mevlje (Zenit), Agima Ibraimija (Domžale), Johna Maryja (Rudar V.), Grega Sorčana (Gorica), Vlada Šmita (Bologna), Igorja Neneziča (Koper) ter dresi GNK Dinamo Zagreb, HNK Rijeka, NK Olimpija Ljubljana, FC Astra in FK Borac Banja Luka s podpisi vseh igralcev.
 
 
 
To bo druga humanitarna akcija NK Triglav Kranj, ki bo, upamo, prinesla še več zbranih sredstev kot lani. December je pravi čas za druženje s prijatelji, sodelavci, znanci in ostalimi, med drugim pa bo to znova priložnost, da se srečamo in si zaželimo vse dobro v prihodnjem letu. Veselimo se, da bomo zbrali mlade nogometaše, ki bodo na delu videli svoje trenerje, ob tem pa tudi sami pokazali, česa so se naučili v iztekajočem se letu. Hvala vsem nogometašem in klubom, ki so se rade volje odzvali prošnjam za pomoč pri licitaciji športne opreme, je ob tem dejal športni direktor Siniša Brkič.
 
 
 
Humanitarno-revialni obračun bo v sredo ob 17.00 v Športnem centru Kranj in to bo nova lepa priložnost, da s skupnimi močmi pokažemo in dokažemo, da znamo stopiti skupaj ter s pomočjo nogometne žoge, ki nam je vsem tako pri srcu, kar največjemu številu pomoči potrebnim polepšamo decembrske dni. Se vidimo.