Novice

1. marec, 2013
4. Dan za spremembe

Sodelujte tudi vi pri izmenjavi predmetov, ki jih nujno potrebujemo za kvalitetno življenje. Pridružite se vseslovenski prostovoljski akciji in pokažite, da imamo moč – tudi s prostovoljstvom – spreminjati stvari na bolje.
Tema četrtega Dneva za spremembe, ki bo 5. in 6. aprila, je izmenjava predmetov, ki jih nujno potrebujemo za kvalitetno življenje: kuhinjski pripomočki, gospodinjski aparati, pripomočki za prostočasne aktivnosti (kolo, rolerji, lopar za tenis … ) in drugi uporabni predmeti (oprema za otroke, mobitel …). Prav tako pozivamo k izmenjavi večjih kosov oblačil, ki bi jih tudi sami še nosili (bunda, plašč, torbica …).
Vsak lahko sodeluje na Dnevu za spremembe

 


Če ste član društva, zavoda ali aktiven prostovoljec, vas pozivamo, da organizirate aktivnost, povabite sokrajane in druga društva oziroma podobne organizacije. Povežite se na lokalni ravni in že danes pričnite z načrtovanjem svoje aktivnosti! Ekipa Slovenske filantropije vam bo pomagala!


Prav vsak med nami lahko pobrska po svojem domu in zagotovo se bo našlo nekaj takega, kar sami ne potrebujemo več, nekomu drugemu pa bi koristilo.
 

Pomagamo šolarjem
Kdor bo na dogodku našel kaj primernega zase, bo za izbrano odštel vsaj 0,50 EUR in s tem doniral v šolski sklad lokalne šole. S tokratno akcijo želimo tudi socialno ogroženim osnovnošolcem omogočiti, da se udeležijo šole v naravi.


Ne prepuščaj se toku, SPREMINJAJ tudi TI.


Akcije že načrtujejo v naslednjih krajih:
Ajdovščina, Debeli rtič, Domžale, Idrija, Koper, Korte, Kranj, Ljubljana, Logatec, Maribor, Murska Sobota, Postojna, Trbovlje, Vipava.