Novice

22. december, 2017
MO KRANJ OBISKALI MLADI KUHARJI OŠ SIMONA JENKA

Kranj, 22. december 2017 - Prednovoletno druženje z mediji smo letos zasnovali z spominom na preteklost, in obudili nekatere že pozabljene lokalne jedi. K sodelovanju smo povabili učence OŠ Simona Jenka, ki so skupaj z mentoricama Ireno Hudobivnik in Ireno Pavlin - obe sta predmetni učiteljici gospodinjstva omenjeni šoli, pripravili dva recepta (nagrajena v projektu Kuhna pa to).

 
 
Mladi kuharji; Klara (9. razred), Gal (7. razred), Luka (7. razred), Tamara (7. razred), Valter (7. razred) in Bine (9. razred) so se nam pridružili in marsikdo od njih je za medije dal svojo prvo, čisto pravo medijsko izjavo. Ob odhodu so namreč zaupali, da so se počutili »res zvezdniško«.
 
 
 
Če je bil namen počastiti mlade kuharje, in jih spodbuditi k nadaljnjem raziskovanju kuhinje in vsega dobrega, v čemer radi uživamo tudi vsi z druge strani kuhalne plošče, potem smo dosegli svoj namen v novem komunikacijskem središču na MO Kranj, v katerega je bil hodnik pod Galerijo MO Kranj preoblikovan tudi v počastitev 110. obletnice rojstva slavnega arhitekta Ravnikarja.
 
Recept: