Novice

4. september, 2014
Jesen v mestu (6.–13. septembra) – po ugodnih jesenskih nakupih v stari Kranj

Ugodni nakupi v starem Kranju
Vabimo na ugodne poletne nakupe v stari Kranj, ki potekajo od 6. do 13. septembra.
Mestna občina Kranj je v sodelovanju z malimi podjetniki starega Kranja in Zavodom za turizem Kranj pripravila promocijsko akcijo »Jesen v mestu«. Gre za promocijo posebne ponudbe starega Kranja, v kateri sodeluje kar 39 malih podjetnikov.
Izkoristiti je možno številne popuste oz. dodatno ponudbo ob nakupu oblačil in obutve, otroških oblačil in igrač, spodnjega perila, nakita, torbic, darilnega in hobi programa, fotografskih, kozmetičnih, frizerskih in drugih storitev. Posebno ponudbo so pripravili tudi gostinci.

 

Modna revija ponudbe starega Kranja
Kako lahko osvežite jesensko garderobo z nakupi v starem Kranju? Oglejte si modno revijo, ki smo jo pripravili v sodelovanju s podjetniki starega Kranja in Klubom študentov Kranj. Potekala bo v soboto, 13. septembra, ob 11.00 na Glavnem trgu. Oglejte si ponudbo oblačil, obutve in dodatkov na enem mestu in si privoščite nekaj novega za vstop v jesen.

 

Kaj se še dogaja v mestu?
Mladim družinam priporočamo obisk prireditve za otroke Živ Žav, ki bo potekala 6. septembra 2014 ob 10.30 na Pungertu. Vsi ljubitelji piva vabljeni na dogodek Karavana domačih pivovarn, ki bo potekala 13. septembra ob 14.00 na Glavnem trgu. Najbolj kreativni se lahko 9. septembra udeležite tečaja krpanke v Etno galeriji Desetnica, glasbenim sladokuscem pa predlagamo koncert dueta Dizzy fingers v kavarni Terasa cafe, ki bo 11. Septembra, in obisk cikla koncertov Dvocikel v Layerjevi hiši. Vabljeni tudi na Svetosavski folklorni festival od 10. do 14 septembra.

 

Nova spletna stran www.stari-kranj.si
6. septembra bo zaživela tudi nova spletna stran, na kateri si boste lahko ogledali ponudbo trgovcev, gostincev in drugih podjetnikov v starem Kranju ter aktualne informacije v zvezi s starim Kranjem.

 

Posebno ponudbo starega Kranja v sklopu akcije Jesen v mestu predstavljamo v tiskovini, ki smo jo poslali vsem gospodinjstvom v mestni občini Kranj, na novi spletni strani ponudbe starega Kranja www.stari-kranj.si ter spletnih straneh Zavoda za turizem Kranj in Mestne občine Kranj.

 

Vabljeni na ugodne jesenske nakupe v stari Kranj!