Novice

14. marec, 2017
Mestna uprava Mestne občine Kranj se seli med ljudi

Mestna uprava v Kranju se to pomlad seli na kranjske ulice, kmalu pa tudi na ulice krajevnih skupnosti. Kranjčanke in Kranjčani se bodo tako na mestno upravo s predlogom ali dodatnim informacijam lahko obrnili neposredno na terenu.

Vsako soboto bodo z vami uslužbenci iz različnih uradov, saj bi radi z informacijami pokrili kar se da široko področje delovanja mestne občine. Glede na tematske sklope pa se nam bodo pridružili tudi uslužbenci javnih zavodov in podjetij, katerih ustanoviteljica je Mestna občina Kranj, ter župan Mestne občine Kranj Boštjan Trilar.

V soboto, 11. marca 2017, so uslužbenci že delovali na terenu. Največ vprašanj meščank in meščanov se je nanašalo na vzpostavitev sistema KRsKOLESOM, prevoze na klic, urejanje otroških igrišč in zelenic ter javno razsvetljavo. Mestna uprava je tako dobila tudi nekaj zanimivih pobud, ki jih bo preučila in ob finančnih zmožnostih tudi realizirala.

Poudarjamo, da Kranjčanke in Kranjčani ob sobotah ne bodo mogli vložiti uradnih dokumentov, saj na ulicah ne bo delovalo vložišče, se bodo pa lahko neposredno obrnili na uslužbence mestne uprave ter jih seznanili s predlogi ali problemi, s katerim se srečujejo in je njihovo reševanje v pristojnosti Mestne občine Kranj.

Spored lokacij bomo ažurno objavljali na spletni strani Mestne občine Kranj www.Kranj.si, na marčne sobote se med 9. in 12. uro selimo v mestno središče na Glavni trg. Veseli bomo vašega obiska na naši stojnici. Vabljeni.