Novice

25. november, 2013
Za darilo kupimo punčko iz cunj

Ustanoviteljica Socialne samopostrežne za mlade Mirjana Kavčič je takrat, ko ni bila na terenu in zbirala izdelke v nakupovalnih centrih, v prostem času šivala punčke in fantke, ki jih vidite na fotografijah. Vsaka punčka ji je vzela okoli 5-6 ur šivanja, gre za izključno ročno delo. To so igrače, ki se ne morejo poškodovati, razbiti in ki nikakor ne škodujejo otrokom, saj gre za kakovostne materiale.


Kaj bodo z njimi? Prodajali jih bodo, da bodo lahko kupili več blaga, šivalne stroje in ostale pripomočke in kmalu lahko začeli s prvimi delavnicami za mlade. Učili bodo izdelovanja ročno izdelanih igrač.

Koliko stanejo? 30 evrov in poštnina.


Kje lahko kupite? Lahko jih naročite po telefonu (051 729 012, 040 162 760), zapisali bodo vaše podatke in vam jih poslali po pošti. V tem primeru plačate po povzetju. Lahko pa jih pridete pogledat v živo na stojnice v starem mestnem jedru Kranja vsako soboto med 9.00 in 13.00 in jih boste objeli in se vanje zaljubili, saj so tako mehke in prijetne na dotik. In jih takoj odnesli s seboj domov.

 

Foto: Boštjan Gunčar