Novice

8. marec, 2018
Četrtki ob vodnjaku

Po tem, ko je mestno jedro ob torkih polno otroških radosti na največjem otroškem igrišču na Gorenjskem, so sedaj na sporedu še četrtki, ki bodo poskrbeli za bogato lokalno kulinarično ponudbo ter obilni spremljevalni program za vse generacije in okuse.  

 
 
 
Četrtki ob vodnjaku bodo ponujali druženje in zabavo na prostem. Tako bodo obiskovalcem na voljo številne družabne igre in dogodki, kulinarične degustacije, sejemska ponudba tako tekstila kot lokalnih pridelkov in drugih kulinaričnih dobrot.
 
Z nami bodo tudi nevladne organizacije, ki delujejo na področju kulture, športa, mladine in sociale. Tako bodo obiskovalci lahko občudovali številne plese, predstave uličnih gledališč, predavanja in se udeleževali različnih delavnic. Četrtke bodo popestrile tudi zabavne vsebine kot so karaoke, ples na trgu ... V sklopu četrtkov ob vodnjaku bo delovala tudi Mestna uprava na terenu. Glede na tematske sklope pa se nam bodo pridružili tudi uslužbenci javnih zavodov in podjetij, katerih ustanoviteljica je Mestna občina Kranj, ter župan Mestne občine Kranj Boštjan Trilar
 
Prvič bomo ob vodnjaku na Glavnem trgu z vami danes, v četrtek, 8. marca 2018, od 16. ure dalje.