Novice

3. april, 2018
Kranj pripravljen na srečne petke

Z nakupom nad 10 evrov v izbranih trgovinah v starem Kranju bodo obiskovalci prejeli kodo, ki jo prek SMS sporočila pošljejo na telefonsko številko 030 70 33 77 in sodelujejo v nagradni igri SREČNI PETEK. Vsak teden bomo izžrebali 20 praktičnih in uporabnih nagrad.

 
 
 
Kot ste verjetno opazili, smo v mestni upravi začeli izvajati več projektov za večji obisk kranjskega mestnega središča. Začeli smo s torki s projektom S Krančkom v mestu, ki v staro mestno jedro privablja otroke in mladostnike od blizu in daleč. Nadaljujemo s Sredami brez evra, ko ponujamo brezplačni napitek za obiskovalce v mestnih kavarnah, lokalih, barih in gostilnah. Tu pa so še četrtki, ko obiskovalce privabljamo s projektom Četrtki ob vodnjaku, ki ponujajo edinstveno in ekološko kulinarično ponudbo, dobro zabavo in druženje ob vodnjaku. Prepričani smo, da se bodo vsi projekti obdržali ter vzpodbudili večji obisk mestnega središča. To potrjujejo tudi zadnji trendi obiskanosti središča. Kljub nekoliko daljši zimi se obiskanost iz tedna v teden povečuje.

Delovni teden bomo v mestnem središču zaključili s projektom Srečni petek. V okviru projekta bodo obiskovalci mestnega jedra za opravljen nakup nad 10 evrov prejeli edinstveno kodo, ki jo bodo poslali preko kratkega sporočila (SMS) v naprej določeno in na kuponu objavljeno številko. Z opravljenim nakupom in poslano kodo bodo izpolnjeni vsi pogoji za sodelovanje v nagradni igri Srečni petek. Vsak teden bomo namreč izžrebali dvajset prejetih kod, ki bodo prinesle praktične nagrade.
 
Prepričani smo, da se bodo zaradi nagrad obiskovalci raje odločili za nakup v mestnem jedru kot v nakupovalnem središču.