Novice

13. junij, 2016
Memorial Vučko - 842 udeležencev na največjem atletskem tekmovanju za mlade

Kranj, 13. junij 2016 - Memorial Vučko - 842 udeležencev na največjem atletskem tekmovanju za mlade

Atletski klub Triglav Kranj je v soboto, 11. junija 2016, na atletskem stadionu Športnega centra Kranj organiziral že 22. Mednarodni atletski miting Kranj 2016 – Memorial Vučko, desetič poimenovan po veliko prezgodaj preminulem in priljubljenim Triglavovim atletskim trenerjem Dobrivojem Vučkovićem – Vučkom.

Mladim atletinjam in atletom sta izrazila dobrodošlico župan Mestne občine Kranj Boštjan Trilar in v imenu gostitelja predsednik AK Triglav Kranj mag. Tomaž Kukovica, ki sta pozdravila že tradicionalno dobro udeležbo in vsem zaželela čim boljših rezultatov, obiskovalcem pa športno spodbujanje in prijetno bivanje v Kranju.

Memorial Vučko je največje atletsko tekmovanje za mlade v Sloveniji, ki se ga je letos udeležilo 842 mladih atletov iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Italije, Avstrije in prvič iz Češke. Tekmovali so v vseh kategorijah – od predšolskih otrok do članov. Kljub temu, da je v popoldanskem času ponagajalo vreme, so tekmovanje izpeljali do konca. Vse tekmovalke in tekmovalci so prejeli spominsko majico, prvi trije v posameznih disciplinah pa medalje in praktična darila.

 

Besedilo in foto: Nada Bogataj Kržan