Novice

31. julij, 2013
ČESTITKE GOSPE ANI GARTNAR ZA 100. ROJSTNI DAN

Naklo, 30. julija 2013 – Gospa Ana Gartnar, ki sedaj živi v Domu starejših občanov v Naklem je 24. julija 2013 praznovala 100. rojstni dan.
Pred tem je živela na Primskovem in Zlatem polju v kranjski občini. Za visok življenjski praznik so ji izrekli čestitke župan Mestne občine Kranj Mohor Bogataj, predstavnik KS Zlato polje Miroslav Rant, iz Občine Naklo pa podžupan Albin Golba.
Gospa Ana Gartnar je bila rojena v Dolenji Žetini pod Blegošem, kjer se je po domače reklo Pr'Brevc. V družini je bilo 15 otrok. Živi sta še dve mlajši sestri. Kasneje je živela na Primskovem in zatem na Zlatem polju. Večino svojega življenja je delala v Tekstilni tovarni Inteks, zdaj pa je že 50 let v pokoju. Zaradi narave dela slabo sliši na eno uho, na drugo je gluha.
V Domu starejših občanov Naklo (sicer enota preddvorskega doma starejših občanov), kjer stanuje zadnje leto, so gospe Ani izkazali pozornost, sin Stanko pa je povedal, da ji bivanje v domu dobro dene, saj se je njeno počutje zelo izboljšalo.

 

Slavljenka Ana Gartnar s sinom Stankom

 

Čestitka župana Mestne občine Kranj Mohorja Bogataja

 

Gospe Ani Gartnar so za 100. rojstni dan čestitali (od leve): župan Mestne občine Kranj Mohor Bogataj, direktorica Doma starejših občanov Preddvor Andreja Valant, podžupan Občine Naklo Albin Golba, predstavnik KS Zlato polje Miroslav Rant in Stanko Gartnar