Novice

2. marec, 2015
RAZVAJAJ SE V MESTU – povabilo v mestna jedra ob dnevu žena

Mestna občina Kranj je v sodelovanju z zainteresiranimi malimi podjetniki iz starega Kranja tudi letos skupaj z občinami Ljubljana, Celje, Koper, Velenje, Jesenice in Naklo pristopila k projektu Razvajaj se v mestu. Gre za združeno delovanje občin, ki si želijo vzpodbuditi drobno gospodarstvo v mestnih jedrih in zato pripravljajo skupne promocije. Namen projekta je promocija mestnih središč s posebno ponudbo podjetnikov ob dnevu žena 7. in 8. marca.


V Kranju je k akciji pristopilo 30 malih podjetnikov (trgovcev, gostincev, ponudnikov storitev), ki so v namen obeležitve dneva žena za obiskovalce starega Kranja pripravili posebno ponudbo, popuste in dogodke. Za vas so pripravili posebno kulinarično ponudbo, posladkate se lahko s posebnimi sladicami, izkoristite popuste na lepotilne storitve, popuste na oblačila, obutev, dodatke itd.


Ponudbo si lahko ogledate na www.stari-kranj.si, www.kranj.si ter www.tourism-kranj.si ter v promocijskem katalogu, ki ste ga prejeli na dom.


Za vse gospodične in gospe smo v soboto, 7. marca od 9.30 do 12.30 ure pripravili prav posebno presenečenje. Na Glavnem trgu bomo postavili studio na prostem za brezplačno ličenje in fotografiranje mimoidočih s priznano vizažistko in fotografinjo Tanio Mendillo.

Vse obiskovalke starega Kranja bodo v sodelovanju z odbojkarji Odbojkarskega kluba Triglav Kranj deležne posebnega presenečenja.

 

Gorenjski muzej vabi vse ženske in njihove najbližje 7. in 8. marca na brezplačen ogled občasnih in stalnih razstav v Grad Khislstein, Mestno hišo in Prešernovo hišo.


Ob tej priložnosti vas vabimo tudi na druge dogodke v starem Kranju, in sicer koncert skupine Muff v KluBaru 7. marca ob 22.00 uri ter koncert Zorana Predina v Layerjevi hiši 8. marca ob 19.00 uri.

 

Oglejte si promocijski katalog.