Novice in predstavitev šolstva v Kranju

10. julij, 2018
RAZVOJ IZDELOVALNIH CENTROV NA GORENJSKEM - Vabilo

Regionalna razvojna agencija Gorenjske, BSC Kranj v sodelovanju z deležniki iz Gorenjske ta teden, od srede 11. 7. do četrtka 12. 7. 2018, organizira mednarodno srečanje projekta URBAN M, programa Interreg Europe. V projektu sodeluje 8 partnerjev iz 8 držav Evropske unije, slovenski partner je Regionalna razvojna agencija Gorenjske, BSC Kranj. Projekt se dotika zanimivega in zahtevnega razvojnega vprašanja razvoja izdelovalnih centrov (izdelovalni centri so v EU središča, kjer lahko posamezniki ali tisti, ki razmišljajo o novih izdelkih in storitvah, pridobijo dodatna znanja s pomočjo mentorjev, na razpolago imajo tudi ustrezna orodja, stroje npr. za oblikovanje izdelkov iz lesa, kovine, tekstila, …)

Vabljeni ste, da se udeležite delavnic in ogleda dobrih praks, ki bodo potekale v sredo 11. 7. 2018 v Škofji Loki, Kranju in na Bledu, s pričetkom ob 8.45. uri in v četrtek, 12. 7. 2018 v Kranju, s pričetkom ob  9.00 uri. Oba dogodka sta odprta za širšo javnost.

V četrtek, 12. 7. 2018 pa bo v prostorih Fakultete za organizacijske vede Kranj, Kidričeva cesta 55 a, 4000 Kranj ob 12.00 uri potekalo zaključno srečanje, na katerem bodo podani zaključki in priporočila za razvoj tako imenovanih izdelovalnih centrov na Gorenjskem. Pri tem bodo sodelovali tudi gostje iz tujine (Velike Britanije, Slovaške, Hrvaške, Litve). Udeleženci bodo na voljo tudi za izjave za medije.

Program srečanja vam je na voljo tukaj.