Novice in predstavitev kulture MO Kranj

25. januar, 2016
Hiša na koncu tunela je v stari Kranj prinesla nove vsebine

Hiša je pred nedavnim na ogled postavila razstavo fotografij avtorja Andraža Muljavca in razstavo si je s sodelavci ogledal tudi župan Boštjan Trilar.

Kranj, 22. januar 2016 – Stari Kranj iz dneva dan dobiva nove kulturne in druge vsebine, ki počasi, a zagotovo oživljajo staro mestno jedro. Hiša na koncu tunela je nova pridobitev starega Kranja, saj je svoja vrata odprla ne dolgo nazaj. Je stičišče kulturnih, ustvarjalnih in kulinaričnih dejavnosti. Do konca januarja 2016 v njej domuje razstava fotografij avtorja Andraža Muljavca, ki skozi svoj pogled ustvarja podobe znanih kranjskih lokacij in jih predstavlja na poseben način. Tehnična dovršenost, občutek za kompozicijo ter detajle so znanja in vrline omenjenega kranjskega fotografa in pri opazovanju fotografije težko ostaneš ravnodušen. Fotografije so navdušile tudi župana Boštjana Trilarja, ki si jo je ogledal s svojimi sodelavci.
V hiši si lahko ogledate tudi zanimive unikatne izdelke ter poskusite posebne kulinarične dobrote.

Hiša deluje pod okriljem Zavoda za kulturo, umetnost in kulinariko Bonvivan na Prešernovi ulici v starem Kranju. O hiši na koncu tunela vam največ razkrije njihova spletna stran http://www.zavodbonvivan.si/.

Besedilo in foto: Ines Zabret