Novice iz področja športa in predstavitev športne infrastrukture

11. maj, 2018
Slavnostno odprtje prenovljenega kegljišča (Savska cesta 34, v Kranju) ter tekma med reprezentancama Slovenije in Hrvaške

Na kegljišču v Kranju bo v soboto zopet športno in mednarodno.  Na prenovljenem kegljišču se bosta pomerili moški reprezentanci Slovenije in Hrvaške. Uradnemu delu, ki se bo pričel ob 11.30, bodo sledili napeti boji med obema moškima ekipama, ki sta v zaključni fazi priprav za svetovno prvenstvo, ki se prihodnji teden pričenja v Romuniji.

 

Kegljišče bosta svečano namenu predala Dušan Eržen, predsednik Kegljaškega društva Triglav Kranj in podžupan Mestne občine Kranj Boris Vehovec.

Vabljeni, da si ogledate prenovljeno kegljišče ter pripravljano tekmo, v soboto, 12.5.2018 ob 11.30 v Kranju.


Podžupan Boris Vehovec in minister za kulturo Anton Peršak sta včeraj v četrtek, 10. maja 2018, na prenovljenem kranjskem kegljišču že pozdravila reprezentanco Slovenije.
Že včeraj pa sta slovensko reprezentanco pozdravila minister za kulturo Anton Peršak, ter podžupan Mestne občine Kranj Boris Vehovec, ki sta si med prvima ogledala prenovljene kegljišče. Slednje velja za enega najboljših na širšem našem območju. Oba sta reprezentanci zaželela veliko uspehov tako na sobotni tekmi, kot tudi v Romuniji.