Novice iz področja športa in predstavitev športne infrastrukture

13. september, 2017
Največji športni dogodek v regiji pred vrati

Od četrtka, 14. 9., do sobote, 23. 9. 2017, bo v Kranju potekal tretji Festival športa pod sloganom »Šport je zabava, zabavaj se z nami«. Festivala bo organiziran pod okriljem Športne zveze Kranj v sodelovanju z Mestno občino Kranj, Zavodom za šport Kranj in Zavodom za turizem in kulturo Kranj. K sodelovanju so pristopili še Zdravstveni dom Kranj, Kranjski vrtci, osnovne šole iz Kranja in Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez.

Namen oziroma cilj festivala je predvsem predstavitev društev, njihovih športnih panog in dejavnosti ter ponuditi čim večje število praktičnih preizkusov športov, ki jih ponujajo kranjski športni klubi in društva.

Program bo zanimiv in raznovrsten, ponujal bo nekaj za vsakega, ki šport sprejema kot vrednoto v življenju. Festival se bo odvijal na različnih lokacijah v Kranju ter v samem centru Kranja, kjer bo športna tržnica z osrednjim prireditvenim prostorom. Zaključil se bo s sklepno prireditvijo in koncertom Zlatka v soboto, 16. septembra, na letnem gledališču Khislstein.

Do programa festivala lahko dostopate preko spletne strani www.sportkranj.si ali preko zloženke na tej povezavi.