Novice iz področja športa in predstavitev športne infrastrukture

18. september, 2018
V Kranju se je uspešno zaključil 4. Festival športa Kranj 2018
Kranj, 17. september 2018 – V soboto se je s športno tržnico, turnirjem ulične košarke, kransko kuhno, plesnimi nastopi ter z reparjem Zlatkom zaključil 4. Festival športa Kranj 2018. Podžupan Mestne občine Kranj Boris Vehovec se je udeležil tudi zadnjega dne festivala s podelitvijo medalj turnirja ulične košarke ter se za odlično izpeljano organizacijo zahvalil Športni zvezi Kranj in soorganizatorjem.
 
Projekt Festival športa Kranj so zasnovali v želji, da čim več otrok in staršev vzpodbudijo k športnemu udejstvovanju ter aktivnemu preživljanju prostega časa. V času Festivala športa Kranj 2018 so se na različnih dogodkih in prizoriščih v Mestni občini Kranj predstavili številni izvajalci kranjskih športnih programov od atletike, plezanja, drsanja, mažoretk, borilnih veščin, plesa do košarke in kolesarstva.
 
Zaključek festivala je bil glasbeno obarvan z reparjem Zlatkom, obiskovalci, ki jih na Glavnem trgu res ni manjkalo, pa so se lahko okrepčali pri »Kranski kuhni«. 
 
Mestna občina Kranj se za odlično izpeljan festival zahvaljuje tako organizatorju Športni zvezi Kranj kot soorganizatorjem Zavodu za šport Kranj, Zavodu za turizem in kulturo Kranj, Olimpijskemu komiteju Slovenije – Združenju športnih zvez, Kranjskim vrtcem in osnovnim šolam ter vsem društvom in klubom, ki so sooblikovali letošnji program Festivala športa.
 
»Šport je zabava. Zabavaj se z nami,« je slogan Festivala športa, ki že snuje program za prihodnje leto.