9.5.2011

9.5.2011: Mednarodno konferenca Cobraman- PRENOVA DEGRADIRANIH OBMOČIJ

 

V okviru projekta COBRAMAN (Manager Coordinating Brownfield Redevelopment  Activities / Menedžer za kordinacijo aktivnosti pri prenovi degradiranih območij) Urbanistični inštitut Republike Slovenije organizira mednarodno konferenco z naslovom

PRENOVA DEGRADIRANIH OBMOČIJ Konferenca projekta Cobraman
(BROWNFIELD REGENERATION COBRAMAN Project Conference)
Mini Teater, Križevniška ulica 1, Ljubljana, 17. maj 2011, 9.00 – 13.00

Poleg projekta COBRAMAN bodo predstavljeni tudi nekateri uspešni primeri prenov degradiranih območij v Sloveniji in tujini.

Sodelovala bo tudi ekipa Cobraman Mestne občine Kranj, ki bo predstavila dosedanje aktivnosti na projektu info točke na Železniški postaji Kranj in ostale dejavnosti v zvezi s promocijo projekta in vsebinami, ki se navezujejo na problematiko degradiranih območij v Kranju.

Konferenca bo potekala v angleškem jeziku in je brezplačna. Zaradi omejenega števila mest je potrebna predhodna registracija. Prijavnico najdete na spletni strani projekta www.cobraman-ce.eu in jo pošljete na e-naslov  nina.gorsic@uirs.si najkasneje do 12. maja 2011.

Vabljeni!

Projekt COBRAMAN se izvaja preko evropskega programa CENTRAL EUROPE, ki se sofinancira iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Organizator: Urbanistični inštitut Republike Slovenije.