Festival "Dojiva se" letos v živo in na daljavo

Pungert, pod lipami
1. 8.
- 07. 08.

Ob svetovnem tednu dojenja v Sloveniji vsako leto poteka festival Dojiva se, letos bo potekal med 1. in 7. avgustom. Namenjen je pomoči in informiranju nosečnic, mamic in družin o pomenu dojenja, premagovanju težav z dojenjem, pa tudi drugih izzivih nosečnosti in starševstva.

 

Cilj festivala je nudenje prostora in opore ženskam in družinam, da se počutijo slišane. Samo z znanjem so namreč lahko opolnomočene in si zaupajo. Zato je tudi slogan festivala Zaupam si, prav tako naslov tokratnega že četrtega vodnika po nosečnosti, dojenju in starševstvu, ki ga bo mogoče prevzeti na festivalu v živo, brezplačno.


Vsebinski del festivala bo tudi letos s ciljem doseči čim širšo publiko ter tudi zaradi zamejevanja okužb z virusom SARS-CoV-2 potekal prek spleta na spletni strani www.dojiva.se, in sicer od 1. do 6. avgusta 2021.

 

Druženje v živo z ustvarjanjem prostora, v katerem bodo mame slišane in razumljene, pa bo v Kranju in številnih drugih krajih po Sloveniji 7. avgusta 2021 med 9. in 12. uro. Mamice in družine iz Kranja in okolice lepo vabljene na Pungert, pod lipami (ob otroškem igrišču).

 

Več informacij je na voljo na www.dojiva.se