Stolp iz odpadnih materialov za igranje z lego figurami (4+)

Kovačnica
25. 3.
ob 17.00

Kovačnica  – podjetniški inkubator Kranj in »Back to basics« ekipa predstavljata delavnico in izdelek, ki je bil v celoti izdelan in razvit v Kovačnici. Tudi pri pisarniškem delu namreč nastajajo odpadki, ki pa jih lahko z malo truda in kreativnosti spremenimo tudi v uporabne igrače.

 

Na delavnici se bomo spoznali z osnovami recikliranja in principi ponovne uporabe v vsakdanjem življenju. Sprehodili se bomo po Kovačnici, spoznali kaj sploh počnemo v tej stavbi, najbolj zanimiv del ogleda pa bodo kletni prostori, kjer bomo preizkusili tudi delovanje različnih strojev za izdelavo prototipov. Tam bomo tudi začeli z izdelavo našega stolpa, ki ga bomo tekom delavnice dodelali in pobarvali na koncu pa odnesli domov, kjer bo na trajnostni način obogatil našo kolekcijo igrač. 

 

Delavnica je primerna za otroke, stare od 4 do 10 let. Pri predšolskih otrocih je obvezna prisotnost staršev tekom delavnice, šolske lahko prevzamemo sami, seveda pa lahko tudi z njimi preživite teh zabavnih in ustvarjalnih ­­­­­120 minut.

 

Število mest je omejeno, zato hitro prijavite vaše otroke na: andraz.siler@bsc-kranj.si ali info@miniatures.si, kjer smo na voljo tudi za vse dodatne informacije. Kovačnica se nahaja na Poštni ulici 4 v Kranju.