Pravilnik obnašanja na facebook strani Mestne občine Kranj

Zahvaljujemo se, ker ste se, ali se še boste, pridružili facebook strani Mestne občine Kranj. Omenjena stran je namenjena vsem, ki jih zanima delovanje Mestne občine Kranj (MOK). 

Prosimo, upoštevajte, da ste odgovorni za vsebino, ki jo objavite na tej strani. Pripombe in vsebine, ki jih objavite, izražajo vaša mnenja in ne predstavljajo stališč in mnenj MOK. Da bi zagotovili konstruktivno debato, ohranili spoštljivost in preprečili sovražni govor, lahko blokiramo uporabnike ali odstranimo sporočila, ki niso v skladu z našim pravilnikom, zato, prosimo, preberite in spoštujte spodnja pravila:

 

  1. Bodite originalni: objavite vsebine, fotografije in videe le, če imate pravico za to. Upoštevajte pravice intelektualne lastnine. Ne pozabite, da ste odgovorni za vsebino, ki jo objavite na tej strani.

  2. Bodite pozorni na zasebnost ljudi: ne delite zasebnih podatkov drugih oseb.

  3. Ne smetite: ne objavljajte neprimernih, nespodobnih, zavajajočih, lažnivih, sovražnih ali nezakonitih objav.

  4. Brez osebnih napadov: prosimo, spoštujte druge in njihove pravice, bodite pozorni na svoje besedilo in ton komunikacije. Izogibajte se agresivnim, obrekljivim, žaljivim ali grozilnim sporočilom in vsem objavam, ki   spodbujajo rasno, etnično, versko, spolno ali politično nestrpnost.

 

Stran bomo redno pregledovali in posredovali koristne informacije. Komentiranje je omogočeno le profilom in stranem, ki jih omenjamo v objavah. Če želite zastaviti konkretno vprašanje, podati pobudo ali izraziti svoje mnenje, to, prosimo, pošljite na e-naslov krpovej@kranj.si, zastavite prek platforme https://www.krpovej.si/ ali neposredno iz Facebooka s klikom na ikono 'Pošlji e-poštno sporočilo'.

 

Prosimo, preberite in upoštevajte tudi veljavne pogoje in pravilnik Facebooka.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo veljavna pravila.

 

 

Mestna občina Kranj