Bazar športne opreme in brezplačen servis koles

Slovenski trg
28. 3.
ob 15.00
- 28. 03. ob 18.00

Na Slovenskem trgu boste lahko izmenjali ali prodali športno opremo, ki je ne potrebujete več ali ste jo prerasli. V mislih imamo v prvi vrsti pripomočke za trajnostno mobilnost: kolesa, rolerje, skiroje... Center trajnostne mobilnosti Kranj vam bo omogočil brezplačno pripravo koles na sezono. Naš serviser Srđan Krgović dela ne bo zaračunal, plačali boste le npr. zamenjano zračnico. Opremo, ki bi jo želeli podariti, lahko oddate:

  • 25. – 27. 3. 2024: v Centru trajnostne mobilnosti od 9.00–17.00 (Cesta talcev 72, 4000 Kranj) ali
  • 28. 3. 2024: na dan dogodka od 14.00.  

 

Pomembne smernice:

  • Predmete bomo po končanem bazarju shranili v CTM Kranj, kjer vas bodo počakali do 30. 3. 2023. Po tem datumu, bomo smatrali, da želite da te predmeti ostanejo za izmenjavo na nadaljnjih bazarjih. 

 

***

EKO teden z različnimi dejavnostmi ozavešča o nujnosti varovanja okolja, odgovornemu ravnanju in vpeljavi trajnostnih življenjskih praks v naš vsakdan.

Vse aktivnosti so za obiskovalke in obiskovalce brezplačne. Za prihod na aktivnosti vas spodbujamo, da si izberite katerega od trajnostnih načinov prihoda: peš, s kolesom, izposojenim kolesom Gorenjska.bikeavtobusis skupnim prevozom ali vlakom.

EKO teden je sofinanciran s strani programov EU: Alpska konvencija, Eramus+ in Interreg Europe v okviru projekta GIFT. 

Več informacij: www.ekoteden.si

***