5. Scottov kolesarski dan je za nami, se vidimo spet naslednje leto

Spoštovani sponzorji, donatorji in prijatelji Kolesarskega kluba Kranj. Kot je zdaj že v navadi, so zadnjo majsko nedeljo staro mestno jedro Kranja in okolice zasedli ljubiteljski kolesarji, saj smo v sodelovanju s Scott Slovenija, sponzorji in donatorji kluba, ZTKK, prostovoljci in ostalimi neimenovanimi organizirali 5. Scottov kolesarski dan.

 

Prireditev je minila ob prijetnem in sproščenem druženju z veliko spremljevalnega programa, kolesarji pa so se lahko udeležili treh maratonov – otroškega (1 km), malega (12 km) in velikega (47 km). Kolesarji vseh starosti, s takšnimi in drugačnimi kolesi, tudi starodobnimi, so se zbrali v še večjem številu kot lani, saj jih je bilo, skupaj s kolesarji našega kluba, okoli 400. Zabaven program, številni razstavljavci in animacije, pumptrack, bogat srečelov in druge zanimivosti pa vsako leto pritegnejo tudi veliko število obiskovalcev. Vsi skupaj smo uživali v prijetni družbi in sproščenem druženju, fantastičnem vzdušju in nepozabnem doživetju. Pa tudi vreme nam je bilo naklonjeno, saj je bil lep sončen dan. 

 

Vsako leto s to prireditvijo in dirkami za Veliko nagrado Kranja, ki bodo letos 3. in 4. avgusta, dokazujemo, da je Kranj, tudi po naši zaslugi in dolgoletni tradiciji kluba, mesto kolesarjev in kolesark, zato se že veselimo naslednjega Scottovega kolesarskega dne, ki bo prihodnje leto na istem kraju in v istem terminu. Fotogalerijo, ki jo bomo v prihodnjih dneh še posodobili, si lahko ogledate na našem FB profilu.

 

Zahvaljujemo se vam, ker nam pomagate in podpirate naše delo in naše kolesarje, da lahko skupaj ustvarjamo tako nepozabne prireditve, uspešne zgodbe in odlične rezultate!

 

Foto: Žiga Zupan

5. Scottov kolesarski dan je za nami, se vidimo spet naslednje leto 5. Scottov kolesarski dan je za nami, se vidimo spet naslednje leto
Kategorije:
promet