Danes spet Stražiška tržnica

Danes bo od 17. do 19. ure v Stražišču na Baragovi ulici znova lokalna eko in konvencional­na tržnica, ko bo tudi tokrat kulinarično obarvana, saj bodo ponudniki svoje izdelke predstavljali tudi z degustacijo.

 

Špela Tomazin bo spekla prato in sadno pecivo, Iztok Šlebir med in medeno limonado, na stojnici Amaranta bo možno poskusiti bučno pecivo z marmelado brez sladkorja, pri nakupu semen in sadik pa bo svetovala Fanči Perdih.

 

Na stojnici MadhuraVite bo degustacija müslijev, kaš, žitne začimbne kave, ajurvedskih piškotov, veganskih sladic, pripravili pa bodo tudi kviz.

 

Kmetija Pr Jurk bo ponudila v pokušino svinjsko pašteto in starane sire, Čebaškova stojnica pa čaj iz velikega lonca. Volk Turjaški bo predstavil paleto svojih piv, na stojnici kmetije Pr Črnet pa bo na voljo bio pirin in želodov kruh, pirine bombetke z domačo salamo in pašteto, medtem ko bo Pražar Lovro pripravil eko ječmenovo in želodovo kavo po receptu naših starih staršev. Na tržnici bo tudi Tanker z bogato ponudbo slovenskih craft pivovarjev!

 

Več informacij v priponki.

Kategorije:
aktualno