Kranjski boks z boljšimi pogoji za delovanje

Po treh desetletjih se lahko Boksarski klub Kranj deluje v novih prostorih. Novi prostori so izjemna pridobitev za Kranj, za tukajšnje športnike, boksarje in prihodnje generacije.

 

Vesel sem, da bodo boksarji imeli odslej boljše pogoje za svoje športno udejstvovanje, ki si jih po vseh velikih uspehih in vloženem trudu nedvomno zasluzijo. Kot bivši športnik zelo dobro vem, kako pomembni so za uspeh dobri pogoji, je dejal župan Mestne občine Kranj Matjaž Rakovec ob predaji prostorov klubu. Ter dodal, da moramo v Kranju izkoristiti izjemno športno tradicijo ter dobro infrastrukturo za zagotovitev optimalnih pogojev za izpopolnjevanje vrhunskih športnikov. Današnja otvoritev je korak na poti k temu cilju. Šport je zagotovo razvojna priložnost Kranja, ki bo postal mesto športne odličnosti. Za to imamo velik potencial, ki ga bomo izkoristili.

 

Predsednik kluba Duško Čavić se je zahvalil županu za posluh pri razvoju športa v Kranju ter dodal, da so s selitvijo v pritličje stavbe za treninge pridobili boljše in kvalitetnejše pogoje. S tem klub računa tudi na večji vpis oziroma na nove člane.

 

Vse do danes so kranjski boksarji osvojili že nešteto medalj: na svetovnih pokalih in drugih mednarodnih tekmovanjih. Letos se je predstavnica kluba Tamara Grošelj iz svetovnega pokala v Srbiji vrnila s srebrno medaljo. In ta uspeh je zagotovo dobra popotnica za naprej, ter potrditev dobrega dela.

Kategorije:
sport