Nasmej se do solz in pomagaj - to soboto dopoldan v središču Kranja

Bi se radi že dopoldan do solz nasmejali, zraven popili topel napitek ali pojedli topel obrok, da v soboto doma ne bo potrebno kuhati, ob tem pa po želji oz. svojih močeh pomagali še ljudem v stiski?

 

Dobre stvari za dober namen bodo na meniju to soboto, 14. 12. 2019 v središču Kranja, ob vodnjaku na Glavnem trgu.  Z obiskom dobrodelne kuhinje lahko pomagate ljudem v stiski: dvema družinama z otroki, ki se težko preživljata, ena mamica je vdova, mladi invalidki, ki potrebuje sredstva za vozniški izpit, mlademu fantu, ki je živel v težkih razmerah in bi zdaj rad končal šolanjem ter dvema starostnikoma, ki sta v hudi finančni stiski.

 

Kaj se bo dogajalo?

  • med in 12. uropodžupan Janez Černe in stand up komik Klemen Bučan kuhata »chili con carne« za dober namen,
  • na voljo bodo tudi decembrski topli napitki,
  • ob 11. uri – dobrodelni stand up nastop kranjskega komika Klemna Bučana.

 

V Kranju dobro v srcu mislimo

 

Vabljeni!

 

P.S. V kolikor nas v soboto ne morete obiskati, humanitarna sredstva lahko,  s sklicem 00 500-21112019, donirate na TRR Društva prijateljev mladine Kranj SI56 6100 0000 5487 540, ki je odprt pri Delavski hranilnici d.d. Ljubljana ali pa donirate preko SMS donacije na številko 1919 s ključnima besedama Kranj1 in Kranj5, kjer s poslanim SMS donirate 1€ oziroma 5€. Na številki 1919 je možno sodelovati preko operaterjev Telekom, Telemach in A1.

Pri organizaciji dobrodelne akcije smo združili moči Mestna občina Kranj, Zavod za turizem in kulturo Kranj, Društvo prijateljev mladine Kranj, Društvo upokojencev Kranj, Center za socialno delo Kranj ter tri kranjske osnovne šole.