Popoldansko testiranje v Kranju ob četrtkih

V Kranju brezplačno testiranje prebivalstva s hitrimi antigenskimi testi na okužbo z novim koronavirusom potekajo v Globusu vsak delovni dan med 9. in 12. uro, ob četrtkih še popoldan od 13. do 16. ure. 

 

V Kranju se je možno brezplačno testirati v Globusu vsak delovni dan med 9. in 12. uro, ob četrtkih še popoldan od 13. do 16. ure. Testiranje je mogoče opraviti tudi v sosednjih občinah. V Naklem ob nedeljah med 10. do 13. uro v Domu Janeza Filipiča, v Cerkljah vsak četrtek med 8. in 12. uro v stari lekarni, v Šenčurju pa vsako sredo od 9. do 13. ure v Domu krajanov Šenčur.

 

Pisna potrdila o rezultatih testa na portalu zVEM

V Mestni občini Kranj in okoliških občinah hitro testiranje izvaja Zdravstveni dom Kranj, vendar ne izdaja rezultatov testov v pisni obliki. Pisni izvid hitrega testa lahko testiranci dobijo na portalu zVEM, dostop do njega je mogoč z digitalnim potrdilom. Pridobiti ga je možno na upravni enoti, sicer pa je dostop do portala zVEM možen tudi s katerimkoli drugim digitalnim potrdilom, denimo bančnim. Več informacij glede digitalnih potrdil je na tej povezavi.