Uspelo drugo dobrodelno kuhanje

Kranj v znamenju smeha, dobro volje in dobrodelnosti

Drugo dobrodelno kuhanje, ki je 14.decembra 2019 potekalo v starem mestnem jedru Kranja, ni bilo samo v znamenju dobre kuhinje, prostovoljnih prispevkov in srčnosti, temveč tudi v barvah smeha, druženja in povezovanja.

 

Obiskovalci dobrodelnega dogodka, ki poteka v okviru humanitarnega projekta »V Kranju dobro v srcu mislimo«, so dokazali, da znajo združiti moči in pomagati sokrajanom, ki so se znašli v finančni stiski. Prijetno druženje je potekalo ob odličnem chili con carne ter toplih decembrskih napitkih.

 

Kuhala sta tudi Klemen Bučan in Janez Černe

S svojo energijo in simpatičnostjo je zabaval komik Klemen Bučan, ki je z dobro voljo in humorjem zabaval številne obiskovalce. Pri kuhanju mu je družbo delal kranjski podžupan Janez Černe, ki je povedal: »Vesel sem, da sem lahko del te zgodbe in da lahko vsaj malo pomagamo ljudem v stiski. Menim, da bi moralo biti vse leto več tovrstnih projektov, ki jih vsekakor pozdravljam.«

 

Vabljeni naslednjo soboto

Naslednje dobrodelno kuhanje, ki bo potekalo v duhu našega največjega pesnika Franceta Prešerna, nas čaka že to soboto, 21. decembra, prav tako med 10. in 12. uro. Dobrodelno bosta kuhala igralec in kulturnik Bojan Bešter ter podžupan Robert Nograšek.

 

Humanitarna sredstva se lahko s sklicem 00 500-21112019 donirajo na TRR Društva prijateljev mladine Kranj SI56 6100 0000 5487 540, odprt pri Delavski hranilnici, d. d., Ljubljana, ali pa preko SMS-donacije na številko 1919 s ključnima besedama Kranj1 in Kranj5, ko s poslanim SMS-jem donirate 1€ oziroma 5 €. (Na številko 1919 je možno glasovati preko operaterjev Telekom, Telemach in A1.)