Vabilo: Novinarska konferenca ob zaključku del energetskih sanacij v Kranju

Dobro leto dni po podpisu pogodbe med Mestno občino Kranj in konzorcijem družb Petrol, Domplan Kranj in Gorenjske elektrarne Kranj s katerim je bilo sklenjeno javno-zasebno partnerstvo za izvedbo energetske prenove stavb v lasti Mestne občine Kranj, je čas, da javnosti predstavimo prve rezultate obnove.   Istočasno bomo uradno odprli novo otroško igrišče za gibalno ovirane, ki je bilo obnovljeno s pomočjo donacij slikarja Janeza Štrosa.

 

Vabimo vas na novinarsko konferenco ob zaključku del energetskih sanacij v Kranju, ki bo v torek, 10. septembra 2019, ob 14.00 v telovadnici Osnovne šole Helene Puhar
(Kidričeva cesta 51, 4000 Kranj).

 

Projekt je bil pripravljen in izveden v skladu z določili Operativnega programa Evropske kohezijske politike za obdobje 2014‑2020 Ministrstva za infrastrukturo ter vključuje kohezijska sredstva iz finančne perspektive 2014‑2020. Prek energetskega pogodbeništva je celovito ali delno energetsko prenovljenih 22 objektov. Celotna naložba v obnovo teh objektov je vredna 6,2 milijona evrov brez DDV.

 

Vljudno vabljeni na dogodek.