Večdnevna zapora dveh mestnih cest zaradi asfaltiranja

Zaradi asfaltiranja odseka glavne mestne ceste bo od četrtka, 14. oktobra, do vključno sobote, 16. oktobra 2021, delna zapora ceste od križišča z Likozarjevo ulico in Jezersko cesto do križišča z ulico Mirka Vadnova in ulico Janka Puclja. Obvoz bo urejen. Dan pozneje pa bo delna zapora tudi na delu Bleiweisove ceste. En vozni pas bo v celoti zaprt predvidoma osem dni.

 

Zaradi asfaltiranja bo v času izvajanja del, to je od 14. do 16. oktobra 2021 med 7. in 17. uro, v celoti zaprt vozni pasu v smeri iz Kranja proti Brniku v dolžini približno 400 metrov, in sicer od križišča z Likozarjevo ulico in Jezersko cesto – pri objektu na naslovu Likozarjeva ulica 1 – do križišča z ulico Mirka Vadnova in ulico Janka Puclja – pri objektu na naslovu Ulica Mirka Vadnova 1. Obvoz bo urejen in ustrezno označen s prometno signalizacijo po Likozarjevi ulici, cesti Rudija Šeliga in cesti Jaka Platiše.

 

Zapora in obvozi na Primskovem.

 

Med 15. in 23. oktobrom 2021 pa bo med 7. in 15. uro tudi delna zapora Bleiweisove ceste, natančneje od križišča z Nazorjevo ulico (od objekta na naslovu Nazorjeva ulica 1) do križišča s Kidričevo in Oldhamsko cesto (do objekta na naslovu Bleiweisova cesta 20). V celoti bo zaprt vozni pas v smeri iz Kranja proti Kokrici, v dolžini približno 180 metrov.

 

Zapora na Bleiweisovi cesti (rumena črta).

 

Kategorije:
aktualno