MM Pingvinček '20

Pokriti olimpijski bazen Kranj
7. 3.
ob 09.00
- 08. 03. ob 19.00

Tradicionalni mednarodni plavalni miting Pingvinček '20 v organizaciji Plavalnega kluba KRANJ se bo odvijal v Pokritem olimpijskem bazenu v Kranju, v soboto, 07. 03. in v nedeljo, 08. 03. 2020, s pričetkom predtekmovanj ob 9.00 uri in s popoldanskimi finalnimi nastopi ob 17. uri.  

Odlična organizacija, fantastična mednarodna konkurenca in odlični pogoji za doseganje vrhunskih rezultatov so le eni izmed glavnih razlogov, da se tradicionalnega mednarodnega mitinga Pingvinček udeležujejo vrhunski plavalci. MM Pingvinček že vrsto let velja za najboljšo in najkvalitetnejše tekmovanje v Sloveniji s tem pa velja za največji plavalni dogodek, ki se bo odvijal v gorenjski prestolnici Kranj, tokrat s še močnejšo mednarodno in domačo udeležbo.

V Plavalnem klubu Kranj se bomo še posebej potrudili z organizacijo tekmovanja, vse skupaj je velik organizacijsko-logistični izziv saj pričakujemo preko 300 tujih plavalcev in 350 plavalcev iz slovenskih klubov. Da bo vse potekalo, tako kot je treba, bo skrbelo okoli 70 prostovoljcev, večinoma družinskih članov plavalcev kluba, prijateljev in trenerjev mlajših selekcij PK Kranj.

Vabljeni!