Mavška tržnica

Zadružni dom Mavčiče
24. 9.
ob 16.00
- 24. 09. ob 18.00

Od 16. do 18. ure lokalna eko in konvencionalna tržnica, na kateri se bo predstavila in nastopila tudi folklorna skupina Sava.

 

Dobrodošli na mini FESTIVAL PIVA, kjer se bodo tokrat ponovno predstavili: Pivovarna Carniola brew iz Žirovnice s Summer ale, Academia IPA, Kozel Pivovarna Volk Turjaški s pivom Temnozlat in posebnim arhivskim pivom, pripravili bodo tudi pivovarskega preprosteža z jelenovo salamo.

 

Z nami bo zopet Jani Križar z EKO sirom Tolminc iz Čadrga. Matjaž Anžur bo naše brbončice razvajal z domačim viskijem. Pri Pavliču lahko naročite letošnja jabolka Rosana ali lanska Opal, ki so še v odlični kondiciji. Silva Keršmanc bo ponudila hruške, robide, jagode, borovnice in ostalo standardno ponudbo. Mesarija Hribar in Eko kmetija Pr`Črnet bosta pripravili domači mini hot dog.

 

Naročene suhe fige, kivije, slive, kakije, jabolka in hruške Eko kmetije Marima boste prejeli po pošti.

 

Tokrat bo ponovno s svojo ponudbo v naročilih prisoten Slovenski oljar Grižon z odličnim eko oljčnim oljem. Obvezna naročila, saj ne toči olja brez naročila v balone, ker ga v primeru, da ga ne proda, ne more shraniti nazaj v sod.

 

Od 16. do 17.30 ure prevzem naročil (za ponudbo prijave na mail matjaz.jerala@siol.net). Vse pridelke in izdelke je možno kupiti tudi brez naročil, med 16. in 18. uro

 

V čim večji meri vam priporočamo naročila, da pridelovalci pripeljejo zadosti robe za vse, da ne zmanjka pred koncem tržnice, da imajo čim manj za voziti nazaj domov in seveda da se zmanjša čas zadrževanja na tržnici s prevzemom v naprej pripravljenega za vas. V primeru premalo naročil ponudnikov, ki prihajajo iz bolj oddaljenih krajev, ne bo na tržnico.

 

Naročilnice so odprte do zadnje srede pred tržnico do 20. ure. Naročila so zaželena čim prej, da pravočasno obvestimo pridelovalce, da pripravijo in pripeljejo zadostno količino za vse.
Manjše količine vsega je možno kupiti tudi na tržnici po nekoliko višjih cenah. Količina so omejene, zato pohitite z naročili.

 

PONUDBA ...

 

Dodatne informacije: matjaz.jerala@siol.net.

Organizator: Društvo Sorško polje v sodelovanju s Krajevno skupnostjo Mavčiče, KD Simon Jenko - Šmonca, ŠD Mavčiče in PGD Mavčiče