Festival 'Kavka maja' bo letos junija

Že tradicionalni festival KAVKA MAJA, ki se dogaja, kakor že ime pove, maja, bo letos zaradi epidemije šele junija. Štiri dni brezplačne zabave za otroke in odrasle, kjer ne bo manjkalo glasbe, niti kulinarike.

 

Štiridnevni Kavkin festivalček se začne že v četrtek, 18. junija, s koncertom novomeške skupine Tretji kanu, in nato bodo koncerti vsak dan do vključno nedelje: v petek Jakob Kobal & his imaginary friends (duo), v soboto Jazz opoldne (Marko Mozetič-Mozo in Darja Novak), popoldne sledi Radio Nula (Plata špila), v nedeljo popoldne bo v okviru praznika glasbe jam session.


Zabavno bo tudi za otroke: v petek ob 17. uri bo lutkovna predstava LG Nebo: Zrcalce, v soboto dopoldne ustvarjalna delavnica Ptič, kjer bodo otroci iz naplavin ter ostalih »recikiliranih« kosov oblikovali skulpturo ptiča.

 

Organizator bo glasbeni program Kavka Maja in otroški program Čebelica Maja začinil še z dobrotami. V četrtek bodo na meniju ravioli (delikatesa Figa), v petek falafel (Okusi orienta) in v soboto pice (picerija Matjaž). 

 

PROGRAM:

četrtek 18.6./20.30h; koncert TRETJI KANU

petek 19.6./20.30h; koncert JAKOB KOBAL & HIS IMAGINARY FRIENDS(DUO)

petek 19.6./17h; lutkovna predstava LG NEBO; ZRCALCE

sobota 20.6./10h; otroška ustvarjalna delavnica; PTIČ

sobota 20.6./12h; koncert JAZZ OPOLDNE; Marko Mozetič-Mozo in Darja Novak

sobota 20.6./17h; PLATA ŠPILA: RADIO NULA

nedelja 21.6./16h; PRAZNIK GLASBE: jam session

 

Več podrobnosti na FB @kavkakavabar.