Vabilo na akcijo OČISTIMO KRANJ 2020 – Kranj ni več usran

Vabimo vas na tradicionalno čistilno akcijo OČISTIMO KRANJ 2020 – Kranj ni več usran, ki jo organizira Zveza tabornikov občine Kranj.

Akcija bo potekala v soboto, 28. 3. 2020, s pričetkom ob 9. uri na Glavnem trgu in lokacijah čiščenja v MO Kranj. Nekatere šole jo bodo izvedle v petek, 27. 3. 2020.

Čistila se bodo območja Mestne občine Kranj, kanjon reke Kokre in Save. V letošnjem letu je namen, da bi z vašo pomočjo poskusili očistiti tudi divja odlagališča na območju kranjske občine. Zato organizatorji prosijo, da jim sporočite, ali ste opazili kakšno divje odlagališče. Hkrati vas prosijo, če imate ideje ali predloge za dodatne aktivnosti oz. čiščenje kakšnih posebnih območij oz. nesnage, da jim to sporočite do konca februarja 2020.

Če se boste odločili za čiščenje območja, ki obsega vašo krajevno skupnost ali področje delovanja, jim to sporočite na elektronski naslov ocistimokranj@gmail.com, da uskladite podrobnosti.

Svojo udeležbo potrdite do torka, 10. 3. 2020, vodji akcije Klemenu Marklju na elektronski naslov: ocistimokranj@gmail.com.

Ob pravočasni prijavi bodo taborniki poskrbeli za zaščitna sredstva, vrečke za smeti in malico.

Čaka vas zanimiv dan v dobri družbi. Vljudno vabljeni.