Festival 'Dojiva se' tudi letos, a na daljavo

Vrt montessori varstva Kajžica, Britof 117
1. 8.
- 08. 08.

Ob svetovnem tednu dojenja v Sloveniji vsako leto poteka festival Dojiva se, letos bo potekal med 1. in 8. avgustom. Namenjen je pomoči in informiranju nosečnic, mamic in družin o pomenu dojenja, premagovanju težav z dojenjem, pa tudi drugih izzivih nosečnosti in starševstva.

 

Cilj festivala je nudenje prostora in opore ženskam in družinam, da se počutijo slišane. Samo z znanjem so namreč lahko opolnomočene in si zaupajo. Zato je tudi slogan festivala Zaupam si, prav tako naslov tokratnega že tretjega vodnika po nosečnosti, dojenju in starševstvu, ki ga je možno naročiti prek spletne strani www.dojiva.se.

Po brezplačne brošure v Kajžico

 

Vsebinski del festivala bo letos zaradi zamejevanja okužb z virusom SARS-CoV-2 in s tem povezane omejitve zbiranj potekal prek spleta na spletni strani www.dojiva.se. Bo pa v Kranju in številnih drugih krajih po Sloveniji 1. avgusta 2020 med 9. in 11. uro mogoče prevzeti vodnik Zaupam si* v fizični obliki, in to brezplačno. Mamicam in družinam iz Kranja in okolice bo na voljo na vrtu montessori varstva Kajžica, Britof 117.

 

Več informacij je na voljo na www.dojiva.se